Köpvillkor

Åldersgräns
För att få handla i webbutiken måste du ha fyllt 18 år.

Priser och avgifter
Priserna anges i SEK ink moms och ink frakt till adress inom Sverige (Mindre möbler levereras till utlämningsställe)  Priserna kan ändras utan föregående avisering.

Sortimentet
Sortimentet uppdateras regelbundet. N

Produktinformation
Tänk på att det kan vara svårt att exakt återge färger på foton på bildskärmen. För möbler av återvunna material är det också så att varje möbel är unik och skiftningar och skillnaderi färg och yta mellan olika möbler är en del i den naturliga charmen.

Beställningsvaror eller specialbeställda varor
För specialbeställda varor gäller inte ångerrätt. Vid specialbeställning faktureras 20% direkt vid beställningen och resterande belopp betalas några dagar före leverans. Du kommer att få ett mail när det är dags att göra slutbetalningen.

Leveranstid
Lagervaror levereras 2 dagar - 2 veckor efter beställning.
Om du beställer en vara som inte finns på lager kommer jag att ge besked om leveranstiden strax efter att du har gjort din beställning. Leveranstiderna är preliminära.

Kundregister
Vid beställning fyller du som kund i dina uppgifter. Genom detta godkänner du att uppgifterna registreras i vår kunddatabas. Alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt.

Personuppgiftslagen
Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

Läs mer om Läs mer om Ångerrätt & reklamationer.